Verdiep je in jongeren met onze online cursussen

Cursus over jongeren

Het is de ambitie van Youngworks om organisaties succesvol te maken met jongeren! Wie onderdeel wil zijn van de leefwereld van jongeren – nu of in de toekomst – zal zich in hen moeten verdiepen.

Investeer als professional tijd in een cursus over jongeren. Want jongeren zijn de toekomst! 

Waarom een cursus over jongeren?

Als je jongeren beter begrijpt, kun je in je werk ook betere aansluiting met ze vinden. Ook veel trends  ontstaan bij jongeren; en worden later vaak geadopteerd door oudere generaties. Zo stimuleren jongeren bijvoorbeeld hun omgeving om vaker vegetarisch te eten, gaan ze in gesprek over bijvoorbeeld gelijkwaardigheid en klimaatverandering. Het is dus niet alleen leuk en inspirerend, maar ook zeker de moeite waard om je eens verder te verdiepen in jongeren.

Voor wie zijn onze cursussen over jongeren?

De cursussen over jongeren van de Youngworks Online Academy zijn geschikt voor iedereen die in het werk te maken heeft met jongeren. Op de pagina’s van de desbetreffende cursussen vind je informatie en kun je beoordelen of de cursus past bij jouw professionele wensen. Groepen die wij bedienen zijn doorgaans HR-professionals, marketing- en communicatiespecialisten, onderwijsprofessionals en beleidsmakers. Vaak werken zij in het onderwijs, bij gemeenten en overheidsinstanties, in de culturele sector, of bij andere non-profitorganisaties en bedrijven.

Welke cursussen over jongeren bieden wij?

Op dit moment bieden wij één cursus, genaamd Basisopleiding Jongeren als doelgroep. We werken momenteel aan nieuwe cursussen. Mocht je een verzoek hebben? Laat het ons dan zeker even weten. Daarnaast kun je je abonneren op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alles wat Youngworks doet! Wij raden je aan om te starten met de basisopleiding jongeren als doelgroep. Wil je weten waarom je het beste kan starten met de basisopleiding jongeren als doelgroep?

Reacties

top
© 2024 Youngworks Online Academy - Powered by Maatos