Privacy Policy

Inleidende bepalingen

Op deze pagina treft u de privacyverklaring van Verantwoordelijke aan. U wordt aangeraden deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen. Verantwoordelijke is statutair gevestigd te Amsterdam aan de Weesperstraat 51 1018DN staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder 33220794 en draagt de naam Young Works BV. Verantwoordelijke is per e-mail te bereiken via yvonne@youngworks.nl en telefonisch via 0622558017.

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Verantwoordelijke omgaat met de verwerking van de persoonsgegevens. Zo wordt onder meer aangegeven welke (categorieën) persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt. Tevens geeft Verantwoordelijke aan welke rechtsgrond ten grondslag ligt aan het verwerken van de persoonsgegevens.

Verantwoordelijke behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 29 november 2018.

Soorten, doelen, rechtsgronden en termijn van verwerking van persoonsgegevens

Aan de verwerking van uw gegevens liggen de volgende rechtsgronden ten grondslag: u geeft toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens en het verwerken is noodzakelijk om diensten te kunnen verlenen. De persoonsgegevens worden gebruikt voor het leveren van cursussen, het beantwoorden van vragen en het uitleveren van bestellingen. Via de website wordt aangegeven welke gegevens verplicht ingevuld moeten worden. Dit zijn NAW gegevens, gebruikersnaam, telefoonnummer, avatar, IP adres, bestelgegevens, bedrijfsgegevens en rekeninggegevens. Via de website wordt ook uw e-mailadres gevraagd. Het e-mailadres is nodig om gemakkelijk contact met elkaar te onderhouden, maar wordt ook gebruikt om u in de toekomst op de hoogte te stellen van producten of diensten die interessant voor u kunnen zijn. De persoonsgegevens worden bewaard voor een termijn van 12 maanden na beëindiging van de overeenkomst tussen u en Yvonne van Sark.

Persoonsgegevens die fysiek worden verzameld

Verantwoordelijke verzamelt tevens persoonsgegevens welke fysiek van u worden verkregen tijdens een ontmoeting, bijvoorbeeld maar niet uitsluitend een kennismakingsgesprek / ondertekenen van de overeenkomst. Dit betreft bijvoorbeeld maar niet uitsluitend de volgende gegevens: naam, adres, contactgegevens. Middels het verstrekken van deze gegevens gaat u tevens akkoord met deze privacyverklaring. Aan het verzamelen van deze persoonsgegevens liggen de zelfde rechtsgronden ten grondslag die zijn genoemd onder de bovenstaande alinea.

Bijzondere categorieën persoonsgegevens

Indien Verantwoordelijke bijzondere categorieën persoonsgegevens verwerkt moet u hier uitdrukkelijke toestemming voor hebben gegeven, en kunt u deze toestemming te allen tijde intrekken. Bijzondere categorieën persoonsgegevens zijn uw ras, etnische afkomst, politieke opvattingen, religieuze of levensbeschouwelijke overtuigingen, lidmaatschap van een vakbond, genetische- of biometrische gegevens, gegevens over gezondheid, seksueel gedrag of seksuele gerichtheid.

Cookies   

Verantwoordelijke maakt op haar website gebruik van cookies. Wat zijn cookies? Een cookie is een stukje data dat door een website op uw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer u de website van verantwoordelijke bezoekt, verzamelt zij basis technische informatie zoals via welke website u op deze website terecht bent gekomen. Deze privacyverklaring is van toepassing op cookies en soortgelijke technologie.  Deze website kan cookies gebruiken om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen, en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek aan de website. Dit helpt Verantwoordelijke om een goede gebruikservaring aan u te kunnen leveren.

ServiceNaamCategorieTypeBlokkeerbaarVervaldatumDoel
WordPresswordpress_logged_in_*FunctionalSessionGeenLogin on the website
WooCommercewoocommerce_cart_hashFunctioneelGeenSessieVolg de inhoud van je winkelwagen
WooCommercewoocommerce_items_in_cartFunctioneelGeenSessieHet aantal wagentjes bijhouden
JW Playerjwplayer.volumeFunctioneelGeenDeze cookie wordt gebruikt om je voorkeuren in de JW Player te onthouden.
JW Playerjwplayer.bitrateSelectionFunctioneelGeenHardnekkigDeze cookie wordt gebruikt om je voorkeuren in de JW Player te onthouden.
JW Playerjwplayer.qualityLabelFunctioneelGeenHardnekkigDeze cookie wordt gebruikt om je voorkeuren in de JW Player te onthouden.
JW PlayerjwplayerLocalIdFunctioneelGeenHardnekkigWordt gebruikt om de optimale videokwaliteit te bepalen op basis van het apparaat en de netwerkinstellingen van de bezoeker.
JW Playerjwplayer.bandwidthEstimateFunctioneelGeenHardnekkigWordt gebruikt om de optimale videokwaliteit te bepalen op basis van het apparaat en de netwerkinstellingen van de bezoeker.
JW Playerjwplayer.muteFunctioneelGeenHardnekkigDeze cookie wordt gebruikt om je voorkeuren in de JW Player te onthouden.
KlaroklaroFunctioneelGeenDeze cookie wordt gebruikt om je cookievoorkeuren te onthouden.
Facebook_fbpMarketingCookies van derden (sociale netwerken)Ja+3 maandenGebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime biedingen van adverteerders van derden.
Facebookreg_fb_refMarketingCookies van derden (sociale netwerken)JaSessieGebruikt door Facebook om verwijzingen van andere websites bij te houden.
Facebookreg_fb_gateMarketingCookies van derden (sociale netwerken)JaSessieGebruikt door Facebook om verwijzingen van andere websites bij te houden.
Facebookreg_ext_refMarketingCookies van derden (sociale netwerken)JaSessieGebruikt door Facebook om verwijzingen van andere websites bij te houden.
FacebookfrMarketingCookies van derden (sociale netwerken)Ja+3 maandenGebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime biedingen van adverteerders van derden.
Facebookc_userMarketingCookies van derden (sociale netwerken)Ja+30 dagenGebruikt door Facebook om de ingelogde gebruiker te identificeren.
FacebookpresenceMarketingCookies van derden (sociale netwerken)JaSessieGebruikt door Facebook om de aanwezigheid van de gebruiker op de website te volgen.
FacebooksbMarketingCookies van derden (sociale netwerken)Ja+2 jaarGebruikt door Facebook om suggesties voor vrienden te verbeteren.
FacebookdatrMarketingCookies van derden (sociale netwerken)Ja+2 jaarGebruikt door Facebook om de webbrowser te identificeren die wordt gebruikt om verbinding te maken met Facebook.
FacebookxsMarketingCookies van derden (sociale netwerken)Ja+3 maandenGebruikt door Facebook om een beveiligde sessie te onderhouden.
FacebookwdMarketingCookies van derden (sociale netwerken)Ja+1 weekGebruikt door Facebook om de gebruikerservaring te optimaliseren en aan te passen.
FacebookactMarketingCookies van derden (sociale netwerken)JaSessieGebruikt door Facebook om acties op de website te volgen.

Verwijzing naar andere websites

Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op deze website.

Het kan zo zijn dat deze website links bevat naar andere website die niet worden beheerd en/of eigendom zijn van de Verantwoordelijke. Indien u door het klikken op deze link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van die website. Verantwoordelijke is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor deze website of voor de privacyverklaring op deze website. Verantwoordelijke raadt u aan bij bezoek van deze website om hun privacyverklaring goed door te lezen, alvorens verder te gaan op hun website.

Doorgifte aan verwerkers en derden

Persoonsgegevens worden verwerkt door bedrijven die door Verantwoordelijke zijn ingeschakeld voor de uitvoering van de overeenkomst. De wet noemt deze bedrijven ‘verwerkers’. U kunt hierbij denken aan Maatos die de software voor Yvonne van Sark verzorgt. De verwerkers handelen onder verantwoordelijkheid van Verantwoordelijke.

Ook zullen uw persoonsgegevens worden gedeeld met derden als Verantwoordelijke op grond van een wettelijke verplichting gehouden is uw persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.

Beveiliging

Verantwoordelijke heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van u te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden.

Uw persoonsgegevens worden gedeeltelijk opgeslagen op een server buiten Nederland, namelijk in België.

Uw privacyrechten

U heeft recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van uw persoonsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien u de door u verstrekte gegevens wil ontvangen, inzien en/of wijzigen dan kunt u een e-mail sturen naar yvonne@youngworks.nl.

Indien u vragen heeft over deze privacyverklaring, dan kunt u een e-mail zenden aan yvonne@youngworks.nl.

Indien u een klacht wil indienen over Verantwoordelijke met betrekking tot het verwerken van uw persoonsgegevens, dan kunt u dit doen bij een toezichthoudende autoriteit (bijvoorbeeld de Autoriteit Persoonsgegevens).

U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief door een e-mail te zenden aan yvonne@youngworks.nl.

top
© 2024 Youngworks Online Academy - Powered by Maatos