Over ons

SUCCES MET JONGEREN

Over ons

Het is onze ambitie om organisaties succesvol te maken met jongeren als doelgroep. Zij worden vanzelf een keer volwassen; of jouw organisatie daar nou wel of niet een rol in vervult. Wie onderdeel wil zijn van het leven van jongeren – nu of in de toekomst – zal de eerste stap moeten zetten. Als je jongeren beter begrijpt, kun je scherper definiëren hoe succes eruitziet; wat wil je van je doelgroep, en hoe ver wil je daar als organisatie voor gaan? Die wil komt bij jou vandaan, bij al het andere helpen wij.

Trainer / Adviseur

Yvonne van Sark

Yvonne is partner en werkt al sinds het begin bij Youngworks. Ook is zij initiator van de Youngworks Academy en sinds kort de Youngworks Online Academy. 

Jongeren blijven haar boeien! Net als het schrijven en delen van verhalen over deze leeftijdsgroep. Inmiddels heeft Yvonne vier boeken uitgebracht, waarvan één boek genaamd ‘Puberbrein binnenstebuiten’ onlangs zijn 100.000e exemplaar verkocht.

Graag deelt Yvonne al haar kennis en praktische ervaringen met jullie in de cursussen van de Youngworks Online Academy.

youngworks online academy yvonne van sark trainer generatie z opleiding
Rutger van den berg trainer youngworks online academy generatie z opleiding-2

Adviseur / Onderzoeker

Rutger van den Berg

Rutger is al ruim 11 jaar verbonden als onderzoeker en adviseur aan Youngworks. Rutger is gefascineerd door de interactie tussen jongeren en hun volwassen omgeving en weet er ook veel over te vertellen! 

Rutger verdiept zich net zo makkelijk in actuele jongerencultuur als in klassieke en hedendaagse filosofische werken. Die kennis deelt hij enthousiast in bijvoorbeeld lezingen en in de trainingen van de Youngworks Online Academy.

Cases

Youngworks is een onderzoeks- en adviesbureau. Wij bieden maatwerktrajecten aan voor klanten, waarbij onderzoek en advies centraal staan. Verder bieden we naast de Youngworks Online Academy ook offline inspiratiesessies en trainingen aan. 
top
© 2023 Youngworks Online Academy - Powered by Maatos