Over ons

SUCCES MET JONGEREN

Over ons

Het is onze ambitie om organisaties succesvol te maken met jongeren als doelgroep. Zij worden vanzelf een keer volwassen; of jouw organisatie daar nou wel of niet een rol in vervult. Wie onderdeel wil zijn van het leven van jongeren – nu of in de toekomst – zal de eerste stap moeten zetten. Als je jongeren beter begrijpt, kun je scherper definiëren hoe succes eruitziet; wat wil je van je doelgroep, en hoe ver wil je daar als organisatie voor gaan? Die wil komt bij jou vandaan, bij al het andere helpen wij.

Trainer / Adviseur

Yvonne van Sark

Yvonne is partner en werkt al sinds het begin bij Youngworks. Ook is zij initiator van de Youngworks Academy en sinds kort de Youngworks Online Academy. 

Jongeren blijven haar boeien! Net als het schrijven en delen van verhalen over deze leeftijdsgroep. Inmiddels heeft Yvonne vier boeken uitgebracht, waarvan één boek genaamd ‘Puberbrein binnenstebuiten’ onlangs zijn 100.000e exemplaar verkocht.

Graag deelt Yvonne al haar kennis en praktische ervaringen met jullie in de cursussen van de Youngworks Online Academy.

youngworks online academy yvonne van sark trainer generatie z opleiding
Rutger van den berg trainer youngworks online academy generatie z opleiding-2

Adviseur / Onderzoeker

Rutger van den Berg

Rutger is al ruim 11 jaar verbonden als onderzoeker en adviseur aan Youngworks. Rutger is gefascineerd door de interactie tussen jongeren en hun volwassen omgeving en weet er ook veel over te vertellen! 

Rutger verdiept zich net zo makkelijk in actuele jongerencultuur als in klassieke en hedendaagse filosofische werken. Die kennis deelt hij enthousiast in bijvoorbeeld lezingen en in de trainingen van de Youngworks Online Academy.

Onderzoeker / Adviseur

Anne Lisa Mudde

Hoe vinden jongeren hun plek binnen de ‘volwassen’ samenleving? Die vraag intrigeert Anne Lisa. Aan de Vrije Universiteit liep ze als socioloog mee met een groep mbo-stagiaires in de Amsterdamse ouderenzorg. Haar bevindingen beschreef ze in een hoofdstuk van het boek Switchen en Klimmen.

Ook bij Youngworks komt die transitie van onderwijs naar de arbeidsmarkt veel terug in Anne Lisa’s werk. Ze doet veel onderzoek naar LOB, studiekeuze en de keuze voor kansrijke sectoren als de techniek en de zorg, waarbij ze geïnteresseerd is in jongeren en hun
verschillende identiteiten en achtergronden. Anne Lisa is een van de trainers van de cursus Voorlichting geven aan studiekiezers.

anne lisa mudde
james-smith-adviseur-trainer

Trainer / Adviseur

James Smith

James is host en trainer van onze cursus Voorlichting geven aan studiekiezers. Hij slaagde ooit cum laude voor een commerciële studie (HEAO) als ook voor een sociaal-agogische (CMV). En dat tekent hem wel ten voeten uit: als hij echt iets leuks vindt dan gaat hij daarvoor door het vuur. James heeft een brede interesse en beweegt zich makkelijk in heel verschillende werelden: grote en kleine organisaties, bedrijven en non- profitorganisaties, overheden en scholen.

Als trainer, adviseur en dagvoorzitter weet James mensen goed te verbinden. Door zijn humoristische, toegankelijke en empathische stijl voelen mensen – jong en oud – zich snel bij hem op hun gemak. Hij trainde al vele teams docenten, leidinggevenden en coaches in
hun communicatie met jongeren.

Directeur / Partner

Joris Schuurman

Een scherpe analytische blik, grote mate van betrokkenheid én goede grappen. Met die drie elementen kunnen we Joris het beste typeren. Hij is al jaren een belangrijke spil in ons bureau, voor klanten en voor collega’s. Binnen ons bureau kijkt Joris vanuit zijn rol als directeur hoe we ons kunnen ontwikkelen als team, in onze werkwijze en onze producten.

Joris heeft veel onderzoek gedaan naar drijfveren van jongeren; drijfveren die bepalen hoe jongeren in het leven staan en die doorwerken in bijvoorbeeld studiekeuze. Kennis hierover deelt Joris in de cursus Voorlichting geven aan studiekiezers.

joris schuurman adviseur partner

Cases

Youngworks is een onderzoeks- en adviesbureau. Wij bieden maatwerktrajecten aan voor klanten, waarbij onderzoek en advies centraal staan. Verder bieden we naast de Youngworks Online Academy ook offline inspiratiesessies en trainingen aan. 
top
© 2024 Youngworks Online Academy - Powered by Maatos