FAQ

FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over de online cursussen van Youngworks. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen.

Als je ingelogd bent, dan kun je direct met alle cursussen op de academy starten. Ga naar de desbetreffende cursuspagina en klik op “Start cursus” om aan de slag te gaan.

In de cursus kun je onderaan elke les vragen stellen. We komen zo snel mogelijk bij je terug met het antwoord.

Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, ons advies is daarom om de video’s via Chrome of Firefox te bekijken.

Ja, het is mogelijk om op factuur te betalen.

In het bestelproces kun je kiezen tussen iDeal en factuurbetaling. Je ontvangt je factuur bij het afronden van de bestelling meteen in je mail. Na het ontvangen van je betaling geven wij je z.s.m. toegang. Het voordeel van iDeal is dat je meteen toegang hebt en kan starten. Heb je vragen of verzoeken? Neem dan contact met ons op!

Dit ligt aan de cursus die je gaat volgen. 
 
Van circa anderhalf tot vier uur. Bij elke cursus geven we de totale kijktijd aan die je nodig hebt om alle video’s en lessen te bekijken. Houd aanvullend rekening met extra tijd om opdrachten te beantwoorden.

Nadat je een cursus hebt afgerond kun je cursus onbeperkt terugkijken. 

Het is mogelijk om een cursus nu te betalen (iDeal of factuur) en op een later moment pas te gaan volgen.

Het is mogelijk om de cursus voor meerdere collega’s tegelijk aan te schaffen. Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast bieden we als optie voor teams ook een hybride traject aan, waarbij je samen start met een online kick-off, waarna iedereen individueel de online cursus volgt en je vervolgens weer samenkomt voor een workshop. Bekijk de opties op Youngworks Academy. 

Je krijgt na het afronden van de cursus een mail dat er een certificaat voor je klaar staat, deze kun je vinden op je overzichtspagina onder profiel. Zie onderstaande afbeelding.

Staat er geen certificaat in je profiel? Controleer dan eerst of je de cursus wel volledig hebt afgerond. Open de cursus navigeer naar de laatste vraag/les en klik op “rond af”.

Voor onze teamtrajecten maken we gebruik van vouchercodes/inlogcodes. Deze heb je ontvangen van Youngworks of van bijvoorbeeld je collega die dit voor je heeft afgenomen. Het kan voorkomen dat je code niet werkt en je een foutmelding krijgt. Check dan eerst je code op spaties en leestekens die je bijvoorbeeld per ongeluk hebt mee gekopieerd uit de instructies. Werkt daarna je code nog steeds niet? Neem dan contact met ons op!
top
© 2024 Youngworks Online Academy - Powered by Maatos