Vergroot eerst je basiskennis over jongeren

Waarom je het beste kan starten met de Basisopleiding Jongeren als doelgroep

In de Basisopleiding Jongeren als doelgroep delen wij een brede kennis over jongeren. We gaan in op verschillende facetten in het leven van jongeren. De basisopleiding jongeren als doelgroep vormt het fundament aan kennis wanneer het gaat over jongeren. Het vormt de basis, dit is dan ook de reden dat we zijn gestart met het aanbieden van Basisopleiding jongeren als doelgroep als eerste cursus op dit platform.  

Tijdens de basisopleiding word je uitgedaagd om dieper na te denken over aspecten van jong zijn en de jongerenwereld en willen we je ook inspireren om de inzichten te gaan toepassen in jouw werk.

De documenten die je tijdens de cursus ontvangt kun je als naslagwerk gebruiken voor toekomstige vraagstukken rondom jongeren in jouw organisatie. 

De Basisopleiding Jongeren als doelgroep kan een goede aftrap zijn voor een onderzoeks- en/of adviestraject op maat door Youngworks. In de toekomst zullen er meer cursussen beschikbaar komen op de Youngworks Online Academy. Wij raden je aan om te starten met de basisopleiding jongeren als doelgroep!

Waarom is het handig om deze online cursus over jongeren te volgen voorafgaand aan een project met Youngworks?

Bepaalde basiskennis en interesse in de jongeren doelgroep is bij de start van een project een pré! In samenwerkingen loopt Youngworks er namelijk weleens tegenaan dat deze ontbreekt. Resultaat: veel tijd gaat verloren aan het behandelen van deze basiskennis, dat komt het resultaat niet ten goede en het resultaat komt daarmee onder druk komt te staan. 

Op het moment dat alle stakeholders dezelfde basiskennis hebben volgt vaak een vliegende start met een resultaat van een hoger niveau! Om in managerstermen te spreken: “alle neuzen dezelfde kant op”. 

Liever een training volgen op locatie?

Youngworks geeft al jaren trainingen, lezingen en workshops. Bekijk ons aanbod op de website van Youngworks.  

Heb je naar aanleiding van het lezen van deze pagina vragen of verzoeken. Neem gerust contact met ons op. 

 

top
© 2023 Youngworks Online Academy - Powered by Maatos